MAŠKARE 2023.

istaknuta

Nakon niza aktivnosti u svečanom pokladnom vremenu ove godine naš Vrtić završnu je proslavu obilježio karnevalskom povorkom kroz mjesto.

Dana 17. veljače u jutarnjim satima okupile su se sve maškarane skupine djece DV-a „Morski konjić“ sa svojim odgajateljicama i stručno-razvojnom službom. Zaogrnjeni pjesmom i plesom uspješno su preuzeli ključeve općine Podgora od načelnice Petre Radić, a onda nastavili do Trga don Mihovila Pavlinovića u samom centru mjesta. Uslijedilo je veselo predstavljanje maski uz krafne, grickalice, fotografiranje i igre iznenađenja na radost svih prisutnih. Ni Krnjo Konjoraketa Krnjić nije ostao pošteđen pa su ga optužili i grupnu oporuku pročitali. Naravno, potom je spaljen u stilu da svu našu djecu, ono loše ostavi više na miru.

Podgorske mame su nas još jednom počastile svojim vrijednim rukama i sve uveselile kolačima koje su prodavale. TZ Podgora organizirala je večernji maskenbala na kojem su se prikupljale donacije za vrtić. Novcima prikupljeni navedenim aktivnostima kupljene su didaktičke igračke u vrijednosti 413,20 EUR.

 

 

 

Share

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *